Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

ondra slanina

4. 7. 2008 10:31
Vaše informace jsou bohužel mylné

Takže zaprvé, film Wall-E měl rozpočet 120 milionu dolarů a jeho tržby za první víkend jsou na Pixar skutečně velmi slabé. Film Wanted s rozpočtem kolem 60 milionů dolarů se tak stává výdělečným hned po prvním víkendu a v přepočtu tržby - počet kin dokonce film Wall-E předčí. Film Hancock měl premiéru v úterý (2.7), jak jistě víte, v USA je Den nezávislosti (4.7), tedy komerčně nejzajímavější období roku. Za úterní odpolední promítání film utržil 6,8 milionu dolarů a to bych řekl je celkem slušné.

0 0
možnosti

Adammm

3. 7. 2008 16:59
Mlčeti zlato...

Co to tady plácáte za nesmysly? Nevím, v jakých sférách se pohybujete, ale ja mám o filmech naprosto jiné informace. Pokud jde o VALL-I, tak měl za první víkend v USA tržby 62 milionů, což určitě neni hluboko za očekáváním, když je to třetí nejlepší start tohoto roku. Zatímco Wanted utržil 50 milionů (tzn. o 12 milionů méně), což zase pro změnu považujete za obrovský úspěch...A už vůbec nechápu vaše informace o tom, že na film Hancock přišlo za první den hodně lidí, když má v USA premiéru až v pátek!!! Buď jste jasnovidec nebo lhář...

0 0
možnosti
  • Počet článků 148
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2274x
Historik umění, publicista, filmař, organizátor a spisovatel. Jsem autor knih Česká animovaná klasika (2016), Slavná česká filmová klasika (2013), Výkladový slovník exotických materiálů používaných v uměleckém řemesle (2012) a Slavná světová filmová klasika (2011). Filmové knihy si můžete objednat v distribuci Kosmasu. Na jaře 2018 vyšla má kniha Ota Hofman: Poutník světem fantazie o scenáristovi a spisovateli Otu Hofmanovi. Aktuálně je v prodeji má kniha Slavná románská filmová klasika. Provozuji Opravdový filmový prostor na webové adrese Realfilm.cz a Opravdu umělecký prostor na webu Realarts.cz. Dokončuji svou beletristickou prvotinu Pražský antikvář, jejíž první kapitolu si přečtěte na tomto odkazu - http://www.realarts.cz/?p=1729. Baví mě objevovat nové věci a podělit se o ně s ostatními.