Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J58a21r79a 96R65a57n51k

22. 2. 2017 2:41

Nikdy se mi neomrzi a to uz jsem videla nejmene 10x a texty pisni nazpametR^R^R^

0 0
možnosti

Forman měl či má úžasnou " socialistickou" invenci. On tu dobu zažil.Další Forman nebude a nemůže být

0 0
možnosti
Foto

To si myslím taky, protože on i v amerických filmech přistupoval k látkám z pohledu ovlivněným socialistickým Československem, proto ta strašná beznaděj v Přeletu nad kukaččím hnízdem i tady ve Vlasech. Na druhou stranu Goyovy přízraky jsou filmem, který nese spíš znaky pro Buňuela i v černém humoru, který se Formanovi do filmu nepodařilo zakomponovat. Já bych chtěl, aby tu prorazil z Čech další Forman stejným věhlasem ve světě, nikoli aby natáčel ve stejném stylu stejné filmy.

1 0
možnosti

V Americe to asi tak nezabralo, ale já jsem Vlasy viděla cca v roce 1988 a strašně to se mnou zamávalo. I když částečně to možná bylo tím, že tady velkou konkurenci neměly.

0 1
možnosti
Foto

Já si myslím, že v té Americe to v době uvedení nezabralo, a to říkal ostatně i sám Forman, že si mysleli, že to téma funguje, muzika je skvělá a lidi na to budou chodit, ale lidi hipíky považovali za dinosaury. Už byl rok 79 a ve společnosti byla jiná nálada, než v tom 68 a o Vietnamu už se nikdo bavit nechtěl. Taky je pravda, že Evropa není tak rychlá jako Amerika ve střídání fenoménů a samozřejmě i přípravách filmů. Chtěl bych se zeptat, jestli jste to viděla oficiálně kině nebo nějakou jinou cestou?

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS